El pròxim dilluns 14 de desembre comença la venda de nous abonaments dels Teatres de Valls de cara a la temporada d’hivern. Les propostes que es presenten són el nou treball de Juan Diego Botto enfundat en la pell de Federico Garcia Lorca (3 de febrer), el musical de Broadway a Capella (20 de març) i la comèdia el Mètode Grönholm (10 d’abril).

PUBLICITAT

Per aquests espectacles, JCA Cinemes i Teatres de Valls sumen esforços per la Cultura no s’aturi, i per cada abonament adquirit s’obsequiarà una entrada de cinema. La promoció s’iniciarà el 15 de gener i serà vàlida durant un any. El regidor de Cultura, Marc Ayala, explica els detalls d’aquesta col·laboració entre les dues parts.

El gerent de JCA Cinemes, Sergi Martínez, espera que aquesta crida serveixi perquè els vallencs recuperin l’hàbit d’anar al cinema.

Els Teatres de Valls es fan seu el lema “Si la Cultura et toca, ara et toca a tu” per incentivar l’accés a la Cultura en aquests moments difícils.

PUBLICITAT