El Premi Butaca a millor espectacle per a públic familiar ha estat per la companyia vallenca Pepa Plana per ‘Veus que no veus’. Els vint-i-sisens Butaca s’han celebrat en la Gala Pandemic Edition al Teatre l’Amistat de Premià de Dalt, amb el lema ‘Fora Màscares’.

PUBLICITAT

L’obra de teatre ‘Jerusalem’ ha estat la gran triomfadora dels Premis Butaca amb un total de set guardons, entre els quals el de millor muntatge teatral, millor direcció teatral per Julio Manrique, millor actor teatral per Pere Arquillué i millor actor de repartiment per Marc Rodríguez. L’altre guanyador dels premis ha estat el musical ‘La tienda de los horrores’ d’Àngel Llàcer amb quatre guardons, entre els quals el premi Butaca al millor musical. Ha rebut tres premis ‘La Rambla de les floristes’, i n’han rebut dos cadascun ‘Wu Wei’ i ‘Rèquiem’.

PUBLICITAT