L’Aula d’Acollida de l’Institut Serra de Miramar ha iniciat un projecte per a felicitar les festes als pacients d’hospitals d’arreu de Catalunya. Aprofitant l’aprenentatge dels costums i les tradicions catalanes, els alumnes nouvinguts han volgut enviar els seus millors desitjos als hospitalitzats que, aquest any amb motiu de la Covid-19, els serà més difícil rebre visites dels seus familiars i amics.

PUBLICITAT

 A la iniciativa solidària s’hi han sumat altres joves de l’ESO i Batxillerat del Serra de Miramar que no van voler desaprofitar l’oportunitat de col·laborar en aquest gest. En total, ja s’han aconseguit més de 150 postals i, probablement, aquesta xifra augmenti fins a finals de setmana quan s’enviïn als centres hospitalaris.

Les persones que rebran aquestes felicitacions són els pacients de cinc hospitals catalans: Hospital Sant Joan de Déu i Hospital Germans Trias i Pujol de Barcelona, Hospital Parc Taulí de Sabadell, Hospital Universitari Sant Joan de Reus i Hospital Joan XXIII de Tarragona. L’Institut Serra de Miramar vol agrair al personal d’aquests centres la seva voluntat i la participació que han permès dur a terme aquest projecte.

 En aquest context previ a les vacances de Nadal, el Departament Artístic de l’Institut Serra de Miramar, amb la col·laboració d’altres professors, ha organitzat diversos actes per acomiadar als alumnes. Una cercavila nadalenca a càrrec del professorat, una activitat al pati al voltant de la temàtica del Solstici d’Hivern i l’organització d’un concurs de cantar nadales per als alumnes més petits, entre d’altres.

PUBLICITAT