L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Enric Garcia, han mantingut aquest diumenge una reunió d’urgència amb comandaments dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local per abordar els robatoris i intents de robatori en diversos establiments comercials de la ciutat aquests darrers dies.

PUBLICITAT

Ambdós cossos ja han activat un desplegament extraordinari i l’Ajuntament s’ha compromès a destinar els recursos necessaris per mantenir, i reforçar si cal, aquests operatius, així com a avaluar de manera permanent les mesures adoptades per a la prevenció, la recerca i la detenció dels autors dels robatoris.

Així mateix, també s’estan definint mesures socials que s’espera que tinguin efectivitat a mig termini i que contribueixin a anar a l’arrel d’aquesta situació.

PUBLICITAT