Ses Majestats els Reis d’Orient faran ús aquest dimarts 5 de gener de tots els mitjans virtuals al seu abast per fer arribar la nit més màgica de l’any a totes les nenes, nens i llars de la ciutat. La seva arribada serà en format telemàtic, i les videotrucades personalitzades a través d’aplicatius de missatgeria substituiran la cavalcada a carrers i places, en una proposta innovadora i propera.

PUBLICITAT

L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, els rebrà com és costum i els lliurarà la clau de la ciutat que obre les portes de totes les llars. L’acte es podrà seguir, a partir de dos quarts de set de la tarda, pel canal de Youtube de l’Ajuntament de Valls.

Fa unes setmanes, les carteres i carters reials van visitar tots els centres escolars de la ciutat per recollir totes les cartes, mentre que l’Estrella d’Orient ja es troba instal·lada al Pati per tal que Ses Majestats trobin el camí fins a Valls.

PUBLICITAT