Els Teatres de Valls han traçat una programació que combina el teatre musical, el de text, la dansa i els concerts per abordar els mesos de febrer a juny de 2021. Tot i la incertesa que genera l’evolució de la Covid-19, des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament aposten una vegada més per  un dels sectors més damnificats en aquesta pandèmia.

PUBLICITAT

En la roda de premsa de presentació dels espectacles que s’ha fet aquest dijous a l’escenari del Teatre Principal, el regidor de Cultura, Marc Ayala, ha posat en relleu l’esforç de tothom per poder finalitzar una temporada de tardor marcada per les restriccions.

Més enllà dels espectacles en abonament de Juan Diego Botto, El Mètode Grömholm o el musical de Broadway, també es preveu la representació de l’obra La Cabra o qui és Sylvia? amb Jordi Bosch i Emma Vilasarau (19 de juny) o els concerts de Kutxi Romero (3 de febrer) i Bühos (5 de març). El gestor cultural de l’Ajuntament de Valls, Jordi Bertran, ha destacat la importància de poder comptar amb aquests espectacles de primer nivell.

Al llarg de la nova temporada, també s’estrenaran quatre produccions més compromeses per remoure consciències en una programació que queda configurada per disset espectacles amb vint-i-dues funcions.

Les entrades soltes es podran adquirir a partir de dimecres 20 de gener tant a les taquilles del Teatre Principal o en línia les 24 hores del dia mitjançant la pàgina web de l’Ajuntament de Valls. Com a novetat i per compensar la incertesa derivada de les decisions de les autoritats sanitàries, en cas que es decretin mesures que impedeixin realitzar els espectacles, la Xarxa de Cultura de Valls s’ha compromès a retornar en un màxim de 72 hores l’import de les entrades pels mateixos canals en què hagin estat adquirides

PUBLICITAT