Aquest dimecres 20 de gener, a les 10 del matí, els Teatres de Valls posen a la venda online i a taquilles totes les entrades dels seus espectacles 2021. Actors i actrius ben coneguts pel gran públic com Emma Vilarasau, Jordi Bosch o Jordi Martínez en l’espectacle La cabra o qui és Sylvia?, el guardonat Juan Diego Botto, i la vallenca Mar Ulldemolins en la comèdia d’èxit El Mètode Grönholm; el musical Broadway a capella, amb el vallenc Edgard Martínez; cantants que omplen grans escenaris com Kutxi Romero, líder del reconegut grup de rock Marea, o Razkin, cara visible d’una altra de les bandes contundents del panorama estatal La Fuga, són alguns dels noms anunciats que desembocaran al Centre Cultural de Valls. La música clàssica compta amb el concert homenatge al compositor vallenc Robert Gerhard dins els actes dels 50 anys de la seva mort, amb un notable elenc artístic integrat per la Camerata Eduard Toldrà, l’Orquestra de Cambra de Granollers, la Coral Cantiga i el Cor Enric Granados.

PUBLICITAT

També figuren quatre espectacles al Teatre Principal per remoure consciències sobre les dones víctimes del franquisme –companyia de dansa La Imperfecta–; sobre el capitalisme protagonitzat per Susanna Barranco –una de les actrius més aplaudides del darrer Festival Temporada Alta de Girona– situat en l’any 2054 quan encara cal dur mascareta; sobre els interessos familiars amb unes Bodas de sangre de Lorca en la preestrena que en fa Projecte Ingenu –una de les dramatúrgies més interessants de l’escena actual catalana–; i sobre els excessius silencis que s’ha imposat a les dones amb l’òpera electrònica La Infanticida, que coprotagonitzen l’actriu i cantant Neus Pàmies i el músic Gerard Marsal amb una composició de la catalana Clara Peya.

Tres espectacles de públic familiar per a les tardes dels dissabtes, amb les reconegudes companyies Zum-Zum Teatre, el Replà i Teatre Nu, configuren el nou abonament familiar.

Fins al dia del primer espectacle, 3 de febrer, encara és possible obtenir l’abonament per a espectacles d’adults, amb els avantatges econòmics inherents.

La venda online és a través de valls.cat, i la presencial a taquilles del Teatre Principal. Les taquilles ofereixen un horari especial del dimecres 20 de gener al dimecres 3 de febrer, de 12 a 14 hores i de 18 a 20 hores, amb excepció del dia 20 que la venda s’iniciarà a les 10 hores. A partir del 5 de febrer es reprèn l’horari habitual de les taquilles, dimecres no festius de 18 a 21 hores i divendres no festius de 12 a 13:30 hores.

PUBLICITAT