Tercer partit seguit sense marcar, segona derrota consecutiva i escassetat ofensiva. La Unió Esportiva Valls ha donat el tret de sortida al 2021 encaixant una derrota per 2-0 al camp del Terrassa i encallada en la penúltima posició de la taula classificatòria havent sumat només 6 dels 33 punts que s’han jugat.

PUBLICITAT

El partit de diumenge passat a l’Olímpic egarenc va ser plantejat a la defensiva i Cheikh Saad i Jordi Prades, els nous reforços d’hivern, tenien els primers minuts amb la samarreta blanc-i-vermella. No obstant, el homes de Joan Pallarès topaven amb un rival encertat, ràpid i consolidat a les bandes.

A partir d’aquí, en cas de voler seguir somiant amb la permanència, el Valls rep aquest diumenge, al Vilar, a partir de dos quarts de cinc de la tarda, el Castelldefels, un rival directe per eludir el descens.

PUBLICITAT