El cap de llista de Junts per Catalunya a la demarcació de Tarragona, Albert Batet, ha criticat la deixadesa de l’Estat en la connexió de l’autovia A-27 entre Valls i Montblanc, que va licitar el 2008 i que els governs del PP i del PSOE han aturat en diverses ocasions. A parer seu, l’A-27 demostra que el Camp de Tarragona mai ha estat una prioritat de l’Estat. També ha criticat l’addicció del PSC amb el 155 en referència al no ajornament de les eleccions al Parlament del 14 de febrer.

PUBLICITAT

En la roda de premsa, feta aquest dimarts a Lilla, Batet també ha assenyalat que la participació dels alcaldes de Montblanc i Valls a la llista de Junts per Catalunya a les pròximes eleccions al Parlament simbolitzen la força i la veu del municipalisme de Junts per Catalunya al Camp de Tarragona.

PUBLICITAT