Pas endavant en la constitució de la nova formació Junts per Catalunya a l’Alt Camp. Després de l’elecció, el passat mes de novembre, de la candidatura a coordinadora a l’Alt Camp, aquest dilluns i dimarts els afiliats i afiliades de la formació liderada pel president Puigdemont han ratificat la que serà la nova executiva local a la capital de l’Alt Camp, Valls.

PUBLICITAT

Amb una participació del 62% sobre el total del cens, els electors van escollir l’equip integrat per Marc López, Laia Castells, Sergi Martínez, Aïda Sánchez, Ramon Giró i Montse Brusco com a comitè local de Junts per Valls.

Fa només unes setmanes, els afiliats i afiliades van escollir també la coordinadora comarcal, formada per Mònica Solé, Marc Ayala, Montserrat Feliu i Josep Ruiz.

D’aquesta manera, la comarca de l’Alt Camp i Valls activen tota l’estructura interna de Junts per Catalunya per a acompanyar la candidata Laura Borràs en les properes eleccions a la presidència de la Generalitat de Catalunya.

Amb els processos de primàries i d’eleccions internes (candidatura a la presidència, caps de llista territorials i coordinadores de vegueries, comarcals i locals) Junts per Catalunya estructura la formació al territori amb força i des de la radicalitat democràtica, a partir d’un projecte centrat en la independència i el bon govern.

Junts per Catalunya a l’Alt Camp i Valls fan una crida a totes aquelles persones, afiliats/des i simpatitzants, a participar d’aquest projecte transversal, divers i plural.

PUBLICITAT