Des de la Regidoria d’Acció comunitària, Participació i Igualtat i en el marc del Pla d’Inclusió Social de Valls s’ha posat en marxa una formació adreçada a les entitats vallenques que treballen, o tenen previst fer-ho en un futur, en projectes de voluntariat. La formació, de Coordinació de voluntariat i responsable de projectes, vol dotar als professionals de l’àmbit de les eines necessàries per dinamitzar equips, fomentar la participació i desenvolupar projectes socials.

PUBLICITAT

La formació ha començat aquest dimarts 19 de gener i es realitzarà durant les properes setmanes de manera telemàtica. No es descarta que es pugui fer una altra edició del curs per a totes aquelles entitats a les que ara no els ha estat possible adscriure’s.

Aquestes activitats formen part del conjunt d’accions que s’estan duent a terme des de la regidoria, volent donar un impuls als projectes de voluntariat que s’estan realitzant actualment des del consistori amb la col·laboració de diverses entitats com és el cas del projecte A Valls, acompanyem la gent gran. En el que, amb la col·laboració de la Fundació Ginac i Càritas, es pretén millorar la qualitat de les persones grans de la ciutat amb sentiment de solitud a través de l’acompanyament realitzat per voluntaris, telefònica o presencialment.

PUBLICITAT