Les restriccions sanitàries anunciades pel PROCICAT per frenar la Covid-19, han obligat a la Cambra de Comerç de Valls a reorientar la Gran Festa de la Calçotada en un format informatiu i divulgatiu. Els actes es portaran a terme a la sala Kursaal, sense públic, amb presència dels mitjans de comunicació i amb transmissió telemàtica. Únicament se celebrarà el Concurs de Salsa de la Calçotada i el Concurs de Menjar Calçots es limitarà a persones empadronades a Valls per respectar el confinament municipal.

PUBLICITAT

No es farà la típica degustació de calçots a les places de la ciutat ni la tradicional cercavila dels elements festius. Tampoc se celebrarà el Mercat de la Calçotada. D’altra banda s’informarà als restaurants, botigues i comerços on es poden adquirir calçots, cuits o crus, i l’autèntica Salsa Calçotada Valls.

PUBLICITAT