Aquest dimecres l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i la regidora d’Urbanisme, Patrimoni i Centre Històric, Sònia Roca, han presentat l’adquisició per part de l’Ajuntament de l’històric edifici de Ca Padró.

PUBLICITAT

El Jurat de l’Expropiació ha donat llum verda al consistori perquè procedeixi a l’adquisició de l’immoble per un valor de 105.000 euros.

Segons l’alcaldessa, l’edifici preveu ser la futura seu de l’Escola de Música Municipal Robert Gerhard i, per completar així, l’anella cultural de la zona juntament amb la Capella del Roser, la Biblioteca Carles Cardó i el Museu Casteller.

Per la seva banda, Sònia Roca ha avançat que s’han iniciat els estudis de planejament per analitzar la possible adquisició d’altres immobles a la zona.

Ca Padró, amb una superfície de 555 metres quadrats i amb un sostre de 1.526 metres quadrats, és l’immoble més gran de l’illa d’edificis delimitada pels carrers de la Cort, Forn Nou i de la Peixateria.

PUBLICITAT