La nova edició del programa “Valls, Ciutat de Cultura Participativa” tindrà un centenar d’activitats compreses entre els mesos de febrer i juny de 2021 i organitzades per 25 agents culturals.

PUBLICITAT

El programa recull les activitats que es podran gaudir en diferents espais de la ciutat, com ara exposicions, xerrades, concerts, cinema o cuina, entre altres… on es commemoren alguns aniversaris destacats com els 700 anys del Convent del Carme o els 50 anys de la mort del músic Robert Gerhard. Val a dir que la seva realització queda supeditada a la normativa i restriccions vigents en matèria sanitària dictades per les autoritats competents en referència a la contenció de la pandèmia de la Covid19, que podria ocasionar ajornaments o suspensions.

El conjunt de les activitats, es bustiarà en una edició impresa a totes les llars vallenques i també es podrà aconseguir als taulells de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, Oficina de Turisme, la Biblioteca Carles Cardó, el Teatre Principal, el Centre Cultural i Vallsgenera. En línia, es podrà consultar a través de l’agenda de la pàgina web municipal i de l’aplicació per a dispositius mòbils VallsApp, que ja compta amb més de 5.600 descàrregues, que permet actualitzar permanentment el contingut i la introducció de noves activitats que es puguin organitzar.

Els diferents agents culturals han estat Amics de la Música, Associació de Restauradors de Valls, Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA), Àvies i avis per la llibertat, Biblioteca Carles Cardó, Cambra de Comerç i Indústria, Campaners de Valls, Centre Cívic, Cine Club Valls, Escuderia Costa Daurada, Floristeries, Germandat del Sant Crist de Lepant i Mare de Déu del Roser, Increïble Comestible – Valls, Institut d’Estudis Vallencs, La Tribu, La Peça, Llibreries, Museu de Valls, Oficina de Turisme, Òmnium Alt Camp, Parròquia de Sant Joan, Pastisseries i forns, Valls en Transició i Vallsgenera.

PUBLICITAT