Aquest any, a causa de les mesures sanitàries per la pandemia de la COVID 19, s’han anul·lat tots els actes públics i privats de la Gran Festa de la Calçotada. Això no obstant, es farà una versió especial de la Gran Festa en un programa informatiu i divulgatiu de la Calçotada amb entrevistes per part de tots els sectors implicats en la Calçotada.

PUBLICITAT

Aquest programa, de dues hores de durada, serà retransmès en streaming, el diumenge 31 de gener de 10 a 12 hores.

A partir de les 10 del matí, del diumenge 31 de gener, i en directe des de la Cambra de Comerç de Valls, es farà la presentació oficial de la temporada de la Calçotada 2021, amb la participació d’organitzadors i col·laboradors de la Gran Festa de la Calçotada.

El programa, presentat i dirigit pels periodistes Quico Domènech i David Prats, abordaran les condicions de la nova temporada del calçot, amb tota la informació de seguretat i consum, per mantenir viva la menja més important del nostre país amb totes les garanties gastronòmiques i sanitàries.

Serà una transmissió en directe i conjunta pel canal de Youtube de la Cambra de Comerç de Valls i per HIT103. Aquest acte està organitzat per la Cambra de Comerç de Valls, amb el suport de l’Ajuntament de Valls i Salses Fruits S&P, com a patrocinador oficial i HIT103 és emissora col·laboradora.

PUBLICITAT