La Unió Esportiva Valls disputa diumenge, a les cinc de la tarda, al Municipal de les Comes, el partit corresponent a la jornada 14 del grup 5 del Subgrup A de la 3a Divisió contra el CF Igualada, un dels rivals de la zona baixa de la classificació.

PUBLICITAT

Després de l’empat a casa contra el Castelldefels, els homes de Joan Pallarès buscaran els tres punts a la capital de l’Anoia amb l’objectiu de no distanciar-se dels equips que lluiten per la permanència.

En aquest partit, Pallarès podria donar els primers minuts a Gerard Moya “Chiri”, migcampista de 20 anys, procedent del Vilafranca, el qual va ser presentat aquest dijous. Amb aquesta incorporació, la directiva ha anunciat que la plantilla per aquesta campanya a la quarta categoria del futbol espanyol queda tancada.

El partit entre la UE Valls i el CF Igualada es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT