Aquesta mitjanit ha començat la campanya de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya, previstes per diumenge de 14 de febrer. Mentre que els partits han començat a fer els primers actes, s’està pendent de la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de si torna a alterar el calendari electoral i s’ajornen els comicis a causa de la situació sanitària actual provocada per la Covid-19.

PUBLICITAT

A la circumscripció de Tarragona, es presenten tres vallencs com a caps de llista. L’exalcalde de Valls, Albert Batet, és el número 1 de Junts per Catalunya; la portaveu del PSC, Rosa Maria Ibarra, encapçala la llista socialista; i la periodista Raquel Sans, va al capdavant d’Esquerra Republicana de Catalunya.

Jordi Jordan per Catalunya en Comú, Laia Estrada per la CUP, Matías Alonso per Ciutadans, Marc Arza pel PdeCat, Imma Rodríguez pel PP i Alejandro de Anta per Vox són els altres caps de llista dels partits que tenen representació al Parlament de Catalunya o bé són grups polítics significatius.

PUBLICITAT