La Candidatura d’Unitat Popular organitza el dimarts dia 2 de febrer, a dos quarts de vuit del vespre, una conversa que comptarà amb la participació d’Edgar Fernández, número 2 per la circumscripció de Tarragona, i Lurdes Quintero, número 5 per la circumscripció de Tarragona i membre de la CUP de Valls.

PUBLICITAT

L’acte serà retransmès pel Canal de YouTube de la CUP del Camp, ja que la formació ha decidit no fer actes presencials de campanya a la Demarcació de Tarragona, tenint en compte el context de pandèmia en el que ens trobem.

Davant la greu crisi que s’està patint, les ponents se centraran sobretot en aquelles propostes que defensa la CUP en matèria social, que posen la vida al centre i permeten avançar cap a una vida digna. La formació defensa que aquesta només es pot aconseguir avançant de manera comunitària, i que és clau per assolir una transformació social.

Tanmateix, també conversaran sobre aquells temes que afecten de manera més aguda al territori, i sobre els principals punts que podem trobar en el programa polític de la CUPUNCPG.

L’enllaç per unir-se a l’acte és el següent: https://www.youtube.com/watch?v=0mT4Ym_T1E

PUBLICITAT