La Gran Festa de la Calçotada de Valls s’ha convertit aquest diumenge al matí en un programa divulgatiu, a través de la ràdio i les xarxes socials, sobre el fet calçotaire organitzat a la Cambra de Comerç. Aquest any, els carrers del municipi no s’han omplert de milers de persones, com és habitual, per viure l’arrencada oficial de la temporada de calçots. Tant els restauradors de l’Alt Camp com els productors s’han reinventat i han apostat per fer calçotades per emportar i per la venda en línia.

PUBLICITAT

Des de la IGP Calçot de Valls apunten que les pròximes setmanes seran decisives per determinar com anirà la temporada i recorden que han plantat un 25% menys de cebes respecte a l’any anterior.

Al programa, a banda d’altres experts en la matèria, també hi ha intervingut el president de l’Associació de Restauradors de Valls, Joan Mira, el qual ha explicat les línies de negoci en línia i a domicili que ofereixen per mirar de salvar la temporada

Finalment, el president de la Cambra de Comerç, Josep Maria Rovira, s’ha mostrat resignat per no haver pogut celebrar la 40a edició de la Gran Festa de la Calçotada, però ha assenyalat que calia buscar una solució alternativa a les grans acumulacions de visitants.

PUBLICITAT