Aquest dilluns a la tarda es representarà, com és tradicional, el ball de la Moixiganga a l’interior de l’església de Sant Joan amb motiu de la celebració de la festivitat de la Mare de Déu de la Candela. Per a l’acte es seguiran totes les mesures de prevenció i d’higiene necessàries i, en concret, des de la Unió Anelles de la Flama s’ha establert un protocol per a dur a terme la representació d’una manera segura per tal de preservar la salut dels balladors i del públic assistent.

PUBLICITAT

S’han adaptat les diverses figures del ball i s’ha reduït el nombre de balladors, que passa de 24 persones a 16. Alhora, cada component de la colla farà ús del gel hidroalcohòlic i durà mascareta durant tot l’acte.

L’aforament de la nau serà del 30% i es diferenciarà l’accés dels balladors i l’espai d’actuació de la zona del públic. També hi haurà control d’accés a l’entrada i a les localitats s’haurà de mantenir la distància de seguretat prevista en la normativa del Procicat.

Alhora, tant a l’assaig previ del 30 de gener com a la representació de l’1 de febrer, una empresa acreditada contractada per l’entitat ha fet una prova de detecció de la Covid-19 a cadascun dels balladors de la Moixiganga, amb la corresponent certificació mèdica.

PUBLICITAT