L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha presidit aquest diumenge a la tarda l’acte d’estrena de l’orgue de Valls, marcat pel simbolisme d’una ocasió històrica: la recuperació d’un element patrimonial de la ciutat, coincidint amb la celebració de la festivitat de la Mare de Déu de la Candela, en un any acabat en 1.

PUBLICITAT

L’acte també ha comptat amb la participació de les regidores i els regidors de l’Ajuntament de Valls; de l’arxiprest de Valls, mossèn, Joan Àguila, l’orguener, Gerard Grenzing i del músic, Miquel González. També s’hi han sumat Albert Batet i Josep Bofarull, alcalde i arxiprest de Valls en el moment de l’arrencada d’aquest projecte.

L’orgue de Valls té una alçada de 14,66 metres; compta amb tres teclats i 22 registres musicals. 423 tubs de l’orgue han estat apadrinats i el projecte solidari d’apadrinament ha comptat amb 516 padrins.

PUBLICITAT