Valls és una ciutat que ha servit, segons la CUP per exemplificar les mancances que comporta tenir un hospital i unes residències basat en el concert. Dimecres a la tarda, la candidata anticapitalista per Tarragona, Laia Estrada, presentava davant les instal·lacions del Pius Hospital el triple objectiu per combatre contra el desmantellament de la sanitat pública que s’aplica des del govern tripartit des del 2006.

PUBLICITAT

A la roda de premsa, també hi va assistir l’exregidor de la CUP a Valls i suplent  a la llista, Gerard Nogués, el qual va denunciar el desgast constant que pateix el personal sanitari per les condicions laborals precàries i el dèficit estructural de les inversions.

Per la seva banda, el president del comitè d’empresa del Pius, Robert Rosset, demanava als polítics un posicionament clar i sense complexes que expliqui cap a quin model sanitari ha d’anar la ciutat.

PUBLICITAT