Des de l’Ajuntament de Valls s’invertiran dos milions d’euros a la zona industrial. Així ho han anunciat en la reunió que han mantingut amb empresaris i la Cambra, on s’ha acordat un front comú per facilitar que el Polígon Industrial es converteixi en un dels polígons més sostenibles de Catalunya.

PUBLICITAT

L’Associació d’Empresaris, la Cambra Oficial de Comerç i Indústria i l’Ajuntament han tingut aquesta setmana una reunió de treball per planificar les properes inversions i actuacions de millora al polígon industrial de Valls. A la reunió hi han participat l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, el president de la Cambra, Josep Maria Rovira, i el president dels Empresaris del Polígon Industrial, Xavier Ulldemolins, així com els regidors d’Actuacions Públiques i Serveis, Martí Barberà, Empresa i Ocupació, Rosa Rovira, i Sostenibilitat i Serveis Ambientals, Xavier Salat.

Des del consistori s’executaran millores per un import total de 2 milions d’euros al Polígon Industrial en un pla d’inversions que s’inicia enguany i que s’allargarà fins l’any 2024. Aquest pla inclou, com a principal projecte, la modernització integral de l’enllumenat, però també la construcció d’un nou dipòsit d’aigua i actuacions d’asfaltat de carrers. La renovació de l’enllumenat a tot el polígon, amb un pressupost global d’1,3 milions d’euros, s’iniciarà aquest mateix any 2021 i s’executarà per fases.

PUBLICITAT