Després de la victòria del cap de setmana passat al camp de l’Igualada, la Unió Esportiva Valls rep aquest diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, al Vilar, al San Cristóbal, rival que intenta fer-se un lloc en les posicions capdavanteres del subgrup A del grup 5 de 3a Divisió.

PUBLICITAT

Precisament, a la primera volta, els vallencs sumaven el primer punt de la història a la quarta categoria del futbol espanyol després d’empatar a zero al municipal de Ca N’Anglada. En aquesta ocasió, l’objectiu es sumar la primera victòria a casa.

Per aquest enfrontament, Joan Pallarès no podrà comptar amb Cheikh, Ramon Miranda i Sergi Gestí. Fins a última hora, tampoc no se sap si Arnau Miró i Cesc Martínez podran entrar en la convocatòria.

El partit entre la UE Valls i el San Cristóbal es podrà seguir en directe, des d’un quart de cinc de la tarda, a través de Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT