La companyia lleidatana Zum-Zum Teatre oferirà, aquest dissabte 6 de febrer, a les sis de la tarda, al Teatre Principal de Valls, la seva mirada particular de la faula de La gallina dels ous d’or. L’obra, que ja ha rebut diversos guardons, i que s’adreça a qualsevol persona a partir dels 4 anys, fa reflexionar petits i grans sobre què significa la riquesa, així com sobre els efectes nocius de la cobdícia humana.

PUBLICITAT

L’espectacle narra la història d’uns grangers que no perdien el temps pensant en els diners i que sempre repartien el poc que tenien amb qui més ho necessitava fins que un bon dia va arribar, a la seva granja, una gallina molt singular. Els ous que ponia aquesta gallina extraordinària tenien la singularitat de ser d’or, i la possibilitat d’enriquir-se, en termes materials, va trasbalsar la relació dels grangers.

Es tracta, en definitiva, d’una bonica trama sobre la riquesa, la pobresa, l’avarícia i la cobdícia, que resol que els diners no són res més que un cuento. Per tal de plantejar totes aquestes qüestions, Zum-Zum Teatre se serveix tant del teatre d’actors com de titelles, que de segur que captaran, amb la seva senzillesa i realisme, l’atenció dels més menuts.

Les entrades per assistir a La gallina dels ous d’or ja estan disponibles, i es poden adquirir de manera telemàtica (per mitjà del web www.valls.cat) o bé presencialment, a les taquilles del Teatre Principal. Aquest espectacle forma part de l’abonament familiar d’aquesta temporada, junt amb dos muntatges més, per la qual cosa també es podrà adquirir dins aquesta modalitat.

PUBLICITAT