El Front Nacional de Catalunya vol ser la resposta catalana a la situació d’emergència nacional que viu el país, una situació provocada per la deixadesa i  la incompetència que han ocasionat Junts, Esquerra i la CUP. La formació vol ser l’alternativa nacionalista per fer la independència i per tornar la il·lusió als catalans. Aquest és el seu missatge de cara el 14 de febrer.

PUBLICITAT

A Tarragona, presenten com a cap de llista Montserrat Guasch, mestra de català d’una escola de l’Espluga de Francolí.

Les cares més visibles del Front són qui encapçalen la llista per Barcelona, com a cap de cartell l’empresari Albert Pont, president del Cercle Català de Negocis, que fa tàndem amb el periodista Jaume Nolla, conegut pel seu personatge del Marcel·lí Virgili del programa líder Versió a Rac1 i fill de Vilallonga del Camp.  

PUBLICITAT