La regidoria d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat de l’Ajuntament de Valls ha fet el lliurament, aquest dimarts al matí, de les subvencions atorgades a diferents entitats socials de la ciutat, per un import total de 8.874,87 euros. Les subvencions en matèria d’acció social tenen per objecte col·laborar econòmicament amb les associacions i entitats sense ànim de lucre, amb la finalitat de contribuir amb el finançament de les seves despeses de manteniment i de fomentar la realització de les activitats de contingut.

PUBLICITAT

Una de les iniciatives subvencionades ha estat “l’Atalaiador: Cercador d’oportunitats d’inclusió en la comunitat”. El regidor d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat, Jordi Cartanyà, explica que és un projecte que té com a objectiu cercar oportunitats d’inclusió de les persones amb diversitat funcional.

Per la seva banda, el director general de la Fundació Ginac, José Carlos Eiris, ha parlat de la metodologia del projecte.

Finalment, la directora del centre ocupacional, Carme Ferré, explica com la Fundació Ginac s’ha hagut d’adaptar la situació sanitària actual.

Les altres entitats socials que han rebut aquestes subvencions de la convocatòria de l’any 2020 són l’Associació Porta Oberta amb 5.000 euros pel projecte “Servei d’Atenció i Formació a familiars de persones amb un problema de salut mental” i l’Associació per la Fibromiàlgia i la SFC de Valls i l’Alt Camp amb 887,87 euros pel projecte “Activitats 2020”.

PUBLICITAT