En la roda de premsa de premsa de presentació del pressupost municipal d’aquest dijous 18 de febrer, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha reconegut que l’actual context de pandèmia de la Covid-19 està dificultant la posada en marxa del Museu Casteller de Catalunya. No obstant, Farré ha confirmat que en els comptes d’enguany hi ha una partida per al segon semestre per treure a concurs el plec de clàusules perquè l’equipament pugui obrir portes.

PUBLICITAT

La gestió integral del Museu Casteller va quedar deserta l’estiu del 2019 atès que no s’havia presentat cap oferta durant el procés de licitació. L’externalització del servei tenia una durada de 10 anys i un valor de 7 de milions d’euros. L’any passat, poques setmanes abans de l’esclat de la pandèmia, la mateixa alcaldessa afirmava que l’equipament obriria portes sí o sí durant el 2020.

L’endarreriment de l’obertura del Museu Casteller genera dubtes entre els partits de l’oposició i més quan, des de fa temps, l’equip de govern va anunciar que s’inauguraria el juny del 2019.

PUBLICITAT