A quatre partits per finalitzar la primera fase de 3a Divisió, la UE Valls afronta aquest dissabte, a partir de les cinc de la tarda, al camp del FC Vilafranca, una autèntica final per confirmar les aspiracions de competir en la lliga de promoció de descens de la primavera.

PUBLICITAT

El tècnic Joan Pallarès, el qual complirà 100 partits a la banqueta del conjunt vallenc, pretén continuar amb la bona línia de joc i, si pot ser, oblidar les dues darreres derrotes per la mínima contra el Santfeliuenc i l’Europa.

Per aquest enfrontament a la capital de l’Alt Penedès, el Valls tindrà les baixes de Cheikh, Masqué i Óscar Torre. En principi, Arnau Miró ha rebut l’alta mèdica i Sergi Gestí i Albert Plana seran dubte per entrar en la convocatòria fins a l’últim moment.

El matx entre el FC Vilafranca i la UE Valls es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT