Compartir

El Procicat ha decidit mantenir durant set dies les mesures actuals, però amb petites modificacions per donar una estabilitat als sectors més afectats per la pandèmia. D’aquesta manera, a partir de dilluns podran obrir els centres comercials i les botigues grans de dilluns a divendres i amb un aforament del 30%. En aquest últim cas, hauran de reduir la superfície comercial a 400 m2. Tot i això, la restauració que es trobi dins dels recintes dels centres comercials seguirà tancada.
Quant a l’esport, s’ha decidit flexibilitzar l’aforament a les piscines, que passarà del 30 al 50%. També s’amplia l’aforament al 30% d’activitats grupals a l’interior de gimnasos sempre que s’acrediti una ventilació adequada. A l’exterior es podrà arribar al 50%.

En l’àmbit de l’Educació, es permetran les sortides escolars amb pernoctació sempre que es faci amb el grup bombolla. Fins ara es podien fer sortides, sense passar la nit fora. A més es treballarà per recuperar la presencialitat el segon curs d’universitat a partir del 8 de març, com ja es fa des del 8 de febrer en el primer curs.

De moment es mantindrà el confinament comarcal i també el confinament nocturn entre les 10 de la nit i les 6 del matí. També la limitació a sis persones en les trobades socials i familiars, i les franges horàries dels bars i restaurants, entre les 7.30 i les 10.30 h. i les 13.00 i les 16.30h.