El Centre de Dia per a la gent gran de Valls, actualment situat als baixos de la Residència Alt Camp, es traslladarà a un nou equipament, més funcional, ampli i amb capacitat també per a més persones usuàries. S’ubicarà a les instal·lacions de l’antiga seu de la Fundació Ginac, al barri dels Pisos de Clols.

PUBLICITAT

Les obres d’adequació ja han començat i la Fundació Vilaniu invertirà 500.000 euros per adaptar completament l’edifici de la normativa de centres de dia. El regidor d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Valls, Jordi Cartanyà, afirma que és un projecte que permetrà guanyar en qualitat.

Per la seva banda, la directora del centre de dia, Ariadna Mercadé, parla dels serveis que oferiran.

El nou Centre de Dia tindrà capacitat per unes 40 persones. L’horari de funcionament serà de dos quarts de nou del matí a dos quarts de nou del vespre. Per a més informació sobre les places es pot trucar al 977600292 o al cddia_altcamp@fundaciovilaniu.cat

PUBLICITAT