La preparació del Sant Joan vallenc 2021 es comença a activar. La celebració, que tindrà lloc entre el 18 i el 25 de juny, tindrà activitats en espais oberts a un format delimitat, amb control d’aforament i públic assegut.

PUBLICITAT

L’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré, ha posat en relleu que l’edició d’enguany significarà l’inici d’una nova etapa, tot i això ha subratllat que s’haurà de conviure amb les restriccions sanitàries.

El regidor de Cultura, Marc Ayala, ha explicat les línies de treball en l’organització de la festivitat d’enguany.

El cartell de Sant Joan 2021, el qual ha estat seleccionat per la comissió participativa d’imatge gràfica, l’ha dissenyat Miguel Bustos. El gestor cultural de l’Ajuntament de Valls, Jordi Bertran, explica que simbolitza la música patrimonial, actualment discriminada de manera negativa.

Les activitats de cultura popular al carrer de la celebració preveuen adaptar-se a la situació sanitària actual agafant el model de la Fira de Santa Úrsula de l’any passat. Des del 12 de març, el Procicat ja permet realitzar aquest tipus d’actes i els autoritza amb els mateixos requisits establerts per a la resta d’esdeveniments culturals, d’arts escèniques i musicals.

PUBLICITAT