L’autèntica calçotada de Valls es reivindica amb els seus restaurants com a principals abanderats. Coincidint amb la primera setmana sense confinament comarcal, l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré, ha aprofitat per convidar a tothom a gaudir d’una bona calçotada. Per fer front als efectes adversos que viu l’economia local a causa de la pandèmia, Farré ha anunciat que en les pròximes setmanes es donaran més ajuts al sector de la restauració i la cultura.

PUBLICITAT

Aprofitant la promoció de la calçotada, el regidor de Comerç i Turisme, Óscar Peris, ha anunciat que l’Oficina de Turisme reactiva l’oferta de rutes turístiques i estrenarà un nou servei de ruta autoguiada a través del mòbil.

El gerent de la Cooperativa Agrícola, Joan Linares, ha destacat la qualitat dels calçots IGP Valls i les noves fórmules que han trobat els agricultors per vendre’ls.

Per acabar, el president de l’Associació de Restauradors de Valls, Joan Mira, qualifica l’actual temporada de nefasta, però es mostra optimista a poder remuntar en aquestes últimes setmanes.

Els restaurants de la ciutat ho tenen tot a punt per tornar a rebre comensals i celebrar una temporada segura amb totes les mesures de prevenció de salut.

PUBLICITAT