La sessió plenària extraordinària d’aquest dijous 18 de març ha servit per sotmetre a votació, de manera inicial, el pressupost de cara a l’exercici del 2021. Els nous comptes tenen un valor de 30 milions d’euros, un increment d’un 4,7% respecte a l’any anterior.

PUBLICITAT

Al llarg del ple, l’equip de govern exposava que es destinen més recursos per atendre les necessitats de les persones i en la creació d’ocupació. En el capítol d’inversions, es destinen 3,5 milions d’euros, amb més d’un milió reservat al Barri Antic i un milió més en via pública.

Tant l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré com el regidor d’Hisenda, Martí Barberà, posaven èmfasi que és un pressupost excepcional i, sobretot, enfocat a superar els efectes de l’actual pandèmia sanitària.

Junts per Valls i ERC-Compromís per Valls es quedaven sols en l’aprovació. Els grups de l’oposició (PSC, CUP i Ciutadans) hi votaven negativament en veure que s’han presentat amb retard i no compleixen amb les expectatives del moment actual.

PUBLICITAT