El pròxim dissabte 27 de març, Valls apagarà els llums, entre dos quarts de nou del vespre i dos quarts de deu de la nit del punt més emblemàtic de la ciutat, el campanar de Valls i la il·luminació exterior de l’església de Sant Joan, per lluitar contra el canvi climàtic.

PUBLICITAT

Valls se suma un any més a la campanya promoguda per WWF (World Wildlife Fund), l’hora del planeta, en la lluita contra el canvi climàtic.

Aquesta campanya global de mobilització contra el canvi climàtic organitzada per WWF va néixer a Sidney l’any 2007 i des de llavors s’ha estès a 187 països, milers d’empreses, centres educatius i entitats que sumen la seva veu per demostrar que un futur basat en les energies netes és possible.

Aquest és només el símbol d’un esforç constant per construir un futur sostenible. Cada vegada són més els municipis que se sumen a iniciatives en defensa del medi ambient i que adopten mesures d’eficiència energètica o reducció d’emissions en els seus programes de govern. Aquesta és la veritable hora que compta. La que sumada a “totes les hores d’esforç” converteixen els ajuntaments en autèntics vectors de canvi i superació de models energètics obsolets basats en els combustibles fòssils.

L’ONG posa el focus en el gran repte ambiental del canvi climàtic i en la necessitat d’augmentar l’ambició i accelerar els compromisos per demostrar que el camí cap a un desenvolupament sostenible, lliure d’emissions, està en marxa i és imparable.

WWF és una organització que vetlla per la conservació global de l’ambient i de la natura. Actualment és present a més d’un centenar de països, compta amb el suport d’uns cinc milions de persones i realitza més de 2.000 projectes a l’any.

 
PUBLICITAT