Un grup de joves de Valls s’ha organitzat per reobrir la zona de pràctiques esportives urbanes del Fornàs amb el guiatge de VallsJove. A més, també s’han començat a fer cursos d’iniciació amb grups bombolla adreçats als més petits. La regidora de Joventut i Acció Cívica, Laia Castells, posa en valor aquestes activitats.

PUBLICITAT

En Santino Rial, un dels pioners d’aquests tallers d’skate, destaca que amb la pràctica d’aquest esport és una manera perquè els més joves recuperin les relacions socials que han perdut durant el confinament.

Per la seva banda, Mohamed El Yaakoubi, es mostra satisfet que a Valls hi hagi un equipament municipal per poder impartir cursos de cal·listènia.

Aquesta iniciativa vertebra opcions d’esport i joves en temps de pandèmia i s’espera que a mesura que avanci la desescalada se’n impulsin de noves.

PUBLICITAT