Aquest dijous 8 d’abril els JCA Cinemes de Valls viuran una estrena molt especial i esperada: l’arribada a la gran pantalla de la pel·lícula “De Dalí a Miquel”, un film protagonitzat per en Miquel Marcé i Morera, més conegut com El Dalí de Valls.

PUBLICITAT

“De Dalí a Miquel” navega en un mar de paisatges i de pensaments onírics i surrealistes on hi descobrirem històries increïbles, impossibles, de vida bohèmia i cabaret. Records que es contraposen amb la crua realitat d’una persona que viu en l’extrema solitud i pobresa.

La pel·lícula va més enllà de la pròpia biografia d’un personatge local.  “De Dalí a Miquel” posa veu i cara a diferents problemàtiques completament universals, com l’acceptació social de la diferència, la solitud en la vellesa, la pobresa, el camí cap a la mort o les penúries dels artistes no reconeguts, entre d’altres.

El projecte, que s’ha cuinat a foc lent, és una idea original de tres vallencs, en Carles Cubos, en Jordi Sans i en Pep Roig i ha estat produït per l’estudi audiovisual i multimèdia “La Caseta del Cubos”.

PUBLICITAT