Els equips catalans de la Tercera Divisió ja coneixen el calendari de partits per a la segona fase de la temporada 2020-2021. Aquest nou tram del campionat de lliga començarà el cap de setmana del 10 i 11 d’abril.

PUBLICITAT

La UE Valls debutarà diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, al Vilar, contra la UE Figueres. Els vallencs, que tenen la salvació a 5 punts, s’enfrontaran a doble volta també amb el Sants, el Peralada, el Banyoles i l’Horta. Al grup també hi seran la Pobla de Mafumet, l’Igualada, el Santfeliuenc i la Montañesa, rivals amb qui ja s’han enfrontat en la primera fase.

La promoció de descens es tancarà el pròxim 13 de juny. Els quatre primers classificats obtindran la salvació, mentre que els altres sis baixaran a 1a Catalana. Al llarg d’aquestes 10 jornades es mantenen els punts obtinguts en la primera fase.

PUBLICITAT