Compartir

El Teatre Principal de Valls acollirà, el pròxim diumenge 11 d’abril, a partir de les sis de la tarda, la preestrena de l’adaptació, a càrrec de la companyia Projecte Ingenu, de Bodas de Sangre, una de les obres teatrals més emblemàtiques del poeta i dramaturg Federico García Lorca (1898-1936). L’espectacle, dirigit pel tarragoní Marc Chornet, fa reviure el text lorquià bo i posant el focus en el retrat d’una dona valenta que s’enfronta a la societat de la seva època amb l’objectiu de perseguir el seu veritable desig.

D’aquesta manera, Projecte Ingenu ofereix una mirada contemporània de Bodas de sangre, estrenada per primer cop el 8 de març de 1933 al Teatro Beatriz de Madrid, i reivindica la vigència de l’obra i les idees de García Lorca, amb el propòsit d’acostar-lo a l’imaginari de les generacions més joves. Bodas de sangre és una de les tragèdies més impressionants de la producció teatral de García Lorca. Juntament amb Yerma (1934) i La casa de Bernarda Alba (1936), conforma la denominada trilogia rural lorquiana.

L’obra també es representarà per a centres de secundària dimarts 13 d’abril.

Les localitats es poden adquirir a les taquilles del Teatre Principal o la pàgina web de l’Ajuntament de Valls.