El Teatre Principal de Valls acollirà, el pròxim diumenge 11 d’abril, a partir de les sis de la tarda, la preestrena de l’adaptació, a càrrec de la companyia Projecte Ingenu, de Bodas de Sangre, una de les obres teatrals més emblemàtiques del poeta i dramaturg Federico García Lorca (1898-1936). L’espectacle, dirigit pel tarragoní Marc Chornet, fa reviure el text lorquià bo i posant el focus en el retrat d’una dona valenta que s’enfronta a la societat de la seva època amb l’objectiu de perseguir el seu veritable desig.

PUBLICITAT

D’aquesta manera, Projecte Ingenu ofereix una mirada contemporània de Bodas de sangre, estrenada per primer cop el 8 de març de 1933 al Teatro Beatriz de Madrid, i reivindica la vigència de l’obra i les idees de García Lorca, amb el propòsit d’acostar-lo a l’imaginari de les generacions més joves. Bodas de sangre és una de les tragèdies més impressionants de la producció teatral de García Lorca. Juntament amb Yerma (1934) i La casa de Bernarda Alba (1936), conforma la denominada trilogia rural lorquiana.

L’obra també es representarà per a centres de secundària dimarts 13 d’abril.

Les localitats es poden adquirir a les taquilles del Teatre Principal o la pàgina web de l’Ajuntament de Valls.

PUBLICITAT