L’Espai de l’Estudiant, el saló de l’ensenyament de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre que se celebra des de l’any 2001 a la ciutat de Valls s’haurà de reinventar.

PUBLICITAT

L’Espai celebrarà la seva 21a edició en un format excepcional apostant per fer un fira completament virtual. Les restriccions derivades de la pandèmia i la sensibilitat per minimitzar els contactes i la interacció social han fet decidir a l’organització de l’Espai de l’Estudiant per un format de presentacions “en linea”, per tal de mantenir en la mesura del possible la idea de proximitat entre expositors i visitants que es defensa des d’aquest saló, organitzat per l’Institut d’Estudis Vallencs a través del Consorci Pro universitari 

Per a potenciar el gran esforç que els centres estan fent amb les portes obertes virtuals, s’ha pensat que és una bona oportunitat realitzar també aquestes presentacions agrupades sota el paraigües de l’Espai de l’Estudiant. A més a més, la intenció és mantenir l’edició en paper del catàleg que es fa cada any, i repartir-lo físicament entre escoles i instituts de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, tot atenent els suggeriments que s’han fet des de diferents departaments d’orientació; aquest catàleg conté informació dels centres participants a l’Espai, a més de la relació de cicles formatius que es poden cursar a les demarcacions de Tarragona i les Terres de l’Ebre i les notes de tall d’accés a les universitats catalanes.

Enguany s’oferirà una graella de presentacions virtuals de 50 minuts cadascuna que es realitzaran del 3 al 7 de maig a través de la pàgina web de l’Espai de l’Estudiant. Els centres que estiguin interessats a presentar la seva oferta formativa poden apuntar-se a través de la web www.espaiestudiant.cat abans del dia 16 d’abril.

Un cop les inscripcions per a les presentacions estiguin tancades, es presentarà la graella amb els horaris i s’obrirà les inscripcions per als centres o per a les persones individuals que hi vulguin assistir.

PUBLICITAT