El regidor de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, Òscar Peris i el director de l’Associació Egueiro,  Jaume Vilanova, , han signat, aquest dimecres 7 d’abril, un conveni de col·laboració amb la voluntat d’establir una línia de suport en la preparació i organització de la Favatada, amb el principal objectiu de contribuir a la reinserció laboral de les persones que formen part de l’Associació Egueiro. La Favatada, esdeveniment gastronòmic organitzat conjuntament per la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament i l’Associació de Restauradors de Valls, tindrà lloc dissabte 10 d’abril.

PUBLICITAT

L’Associació Egueiro ajudarà en les tasques de preparació i organització de la Favatada anual popular. Per altra banda, la regidoria de Comerç i Turisme oferirà un curs de set hores de manipulador d’aliments a 10 persones de l’Associació Egueiro. Així mateix, es compromet a contribuir a la reinserció laboral d’aquestes persones a través del servei d’acollida i assessorament de Vallsgenera.

PUBLICITAT