El Barri Antic tindrà més càmeres de videovigilància. L’equip de govern preveu instal·lar-ne aquest 2021 al carrer Peixateria, plaça de l’Oli i el pàrquing de Ca la Mateueta després de rebre peticions de diversos veïns i comerciants. El consistori hi invertirà 25.000 euros, encara que s’està a l’espera que ho ratifiqui el Departament d’Interior de la Generalitat.

PUBLICITAT

A part d’aquest anunci, el regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Enric Garcia, ha fet una valoració de les set càmeres que han entrat en funcionament al carrer de la Cort i la plaça del Blat.

Garcia ha assenyalat que aquests sistemes de protecció han evitat alguns fets delictius en les darreres setmanes. D’altra banda, el mateix regidor ha obert la porta a ampliar el nombre de càmeres en altres punts de la ciutat.

PUBLICITAT