‘En Patufet (i els seus pares)’ es representarà aquest dissabte 17 d’abril, a les sis de la tarda, al Teatre Principal. Amb ell es clourà la temporada familiar d’espectacles, que retornaran per Sant Joan, aleshores en la dimensió de carrer.

PUBLICITAT

L’obra, a càrrec de la reconeguda companyia Teatre Nu, connecta amb humor un dels clàssics catalans amb les obsessions i els prejudicis de la societat actual.

Aquesta adaptació de la rondalla té la particularitat de presentar la història de dos pares novells, que són excessivament protectors amb el seu fill.

En Patufet (i els seus pares), escrit i dirigit per Víctor Borràs, és un espectacle recomanat a partir de 4 anys, que compta amb la participació dels actors Francesc Mas, Montse Pelfort i Elisabet Vallès.

Teatre Nu és un col·lectiu de professionals de l’art escènic que des de fa vint anys produeixen i representen les seves pròpies creacions.

Les entrades per assistir a la representació de l’espectacle familiar En Patufet (i els seus pares) ja estan disponibles, i es poden adquirir de manera telemàtica (per mitjà del web www.valls.cat) o bé presencialment, a les taquilles del Teatre Principal, dimecres a la tarda i divendres al matí.

PUBLICITAT