Un total de 48 expositors i 83 presentacions d’oferta formativa seran l’eix central de la 21a edició de l’Espai de l’Estudiant, el qual tindrà lloc entre el 3 i el 7 de maig de forma online mitjançant la pàgina web www.espaiestudiant.cat, que ha dissenyat per a l’ocasió el vallenc, Carles Cubos.

PUBLICITAT

El gerent del Consorci Prouniversitari de l’Alt Camp, Francesc Xavier Domingo, destaca que, tot i adaptar el certamen a les circumstàncies sanitàries, hi haurà possibilitat obrir-se a visitants d’arreu de Catalunya.

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Valls i diputat delegat de Centres d’Ensenyament a la Diputació de Tarragona, Jordi Cartanyà, ha posat en valor l’esforç que any rere any fa l’organització per mantenir un saló d’ensenyament referent a les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

L’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré, ha qualificat d’encertada la decisió sobre l’aposta telemàtica que es fa enguany per mantenir-lo.

El Consorci farà arribar catàlegs informatius sobre l’Espai de l’Estudiant a més de 130 instituts de la demarcació. Totes les persones que vulguin adherir-se a les presentacions s’hauran de registrar prèviament. El període d’inscripcions per apuntar-se està obert i es pot formalitzar a través del telèfon 977600660.

PUBLICITAT