La directora general de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta, ha visitat aquest dimarts diferents comerços de Valls aprofitant una reunió amb la Cambra de Comerç. Vilalta ha anunciat que es troben preparant un nou paquet d’ajuts per al sector amb l’objectiu d’ajudar-lo a sortir de la crisi econòmica provocada per la pandèmia de la Covid-19.

PUBLICITAT

En la passejada pels establiments, Vilalta ha estat acompanyada pel delegat del govern a Tarragona i regidor de Comerç i Turisme a la ciutat, Òscar Peris;  el president de la Cambra de Comerç, Josep Maria Rovira; i la directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement, Carme Mansilla. La visita ha servit per conèixer de primera mà la diversitat del comerç local i també les persones que són al seu darrere.

Posteriorment els diversos representants polítics han mantingut una reunió de treball amb l’ens de la Cambra, sobretot, per saber més detalls de les iniciatives relacionades amb el comerç en línia.

PUBLICITAT