El Club Bàsquet Valls ja té preparades les activitats del període estival. Entre el 5 i el 17 de juliol, el club de la capital de l’Alt Camp oferirà  un campus de tarda per infants nascuts entre 2003 i 2006 en què es treballarà la tecnificació. Estarà coordinat per diversos entrenadors de la casa, entre els quals destaca Oriol Pozo, tècnic del primer equip de la Lliga EBA. El secretari tècnic del CB Valls, Lluís Cuesta, en dona més detalls.

PUBLICITAT

A més i, per vint-i-cinquena edició consecutiva, s’organitzarà el Campus Joan Guasch, el qual s’ha convertit en un referent a les comarques de Tarragona. Tindrà lloc entre el 28 de juny i el 30 de juliol. Les places seran limitades seguint l’ordre d’inscripció prèvia.

El Campus Joan Guasch s’adreça a nens i nenes entre 4 i 16 anys. Es farà entre les 9 del matí i la 1 del migdia i, probablement, a diferència de l’edició passada, es puguin fer algunes excursions a fora sempre i quan la situació epidemiològica ho permeti.

PUBLICITAT