L’Oficina Comarcal del DARP i el Consell Comarcal de l’Alt Camp segueixen col·laborant plegats per a donar conèixer els productes agroalimentaris de la comarca i el paisatge per on s’elaboren diversos productes de proximitat.

PUBLICITAT

Després de l’èxit de les visites guiades fetes l’estiu del 2020 sota el paraigua de Territori Cooperatiu, on es visitaven els municipis i les cooperatives encara actives a l’Alt Camp, ara hi ha la voluntat de fer una aposta per donar a conèixer la producció ecològica. El conseller de Turisme del Consell Comarcal, Enric Ferré, destaca l’esforç per promocionar els productes de proximitat.

En representació del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Francesc Rull, ha explicat l’enfoc de les sis visites en diversos racons de la comarca, les quals es podran fer en el període del 15 de maig al 19 de juny.

Totes aquestes rutes les realitzen les empreses de guiatge Camins km0, excepte la de Vila-rodona que anirà a càrrec d’Iber APT.

Les visites, amb un aforament màxim de 15 persones, tenen un tast final. El seu cost és 10 euros pels adults i 3 euros per a infants entre 6 i 12 anys.

PUBLICITAT