El Centre de Lectura reprèn el cicle de conferències sobre els Vallencs Il·lustres. Les conferències que tindran lloc aquest mes de maig, les quals ja seran l’onzena i la dotzena del cicle, aniran dedicades al pintor, Francesc Galofre i Oller, i a l’escriptor, Carles Cardó i Sanjoan.

PUBLICITAT

La primera, dedicada a la figura de Francesc Galofre i Oller, anirà a càrrec del professor d’història de l’art a la Universitat de Barcelona, Sebastià Sánchez i Sauleda. Tindrà lloc el dijous 13 de maig a les set de la tarda la sala d’actes del Centre de Lectura.

La segona, on es parlarà de Carles Cardó i Sanjoan, anirà a càrrec de l’estudiós vallenc, Lluís Maria Moncunill i Cirac. Tindrà lloc el dijous 20 de maig a la mateixa hora a la sala d’actes de l’entitat.

Com ja ha anat fent a les altres conferències, l’historiador i president del Centre de Lectura, Pol Montserrat i Rovira farà un pròleg parlant de les Festes Decennals en les quals van ser nomenats Vallencs Il·lustres els respectius personatges i presentarà el ponent.

La Junta Directiva de l’entitat convida a totes aquelles persones que els pugui interessar conèixer quelcom més de la història de Valls, i recorda que la sala d’actes del Centre de Lectura compleix totes les mesures sanitàries decretades per combatre la pandèmia de la Covid-19.

PUBLICITAT