L’Ajuntament de Valls ha creat el Geoportal web, una nova guia urbana online amb serveis i dades geolocalitzades. GeoValls representa un pas més en el desplegament de l’estratègia Open Data i permet a la ciutadania accedir ja, en aquesta primera fase, a 67 capes amb més de 13.000 dades de 17 àmbits temàtics diferents. El projecte ha estat possible a partir d’un treball conjunt entre les regidories de Tecnologies de la Informació i Comunicació i Urbanisme.

PUBLICITAT

Precisament, la regidora de TIC, Núria Gavarró, ha destacat que amb la posada en marxa del servei se segueix avançant en l’aspecte de la transparència i dades obertes a l’abast de tots els ciutadans.

La regidora d’Urbanisme, Sònia Roca, ha puntualitzat que amb aquesta mapificació electrònica es donarà més valor a la ciutat.

El nou servei facilita l’exploració i comprensió de la informació d’una manera visual i la geolocalitza en el territori. A més, també s’ha previst la publicació del Geoportal específic del Pla d’Ordenació Urbana (POUM) que en breu serà vigent i executiu un cop es completi el tràmit d’aprovació per part de la Generalitat.

PUBLICITAT