Els tres regidors del grup municipal de la CUP oferien aquest dijous una roda de premsa, a la plaça de les Escudelles, per exposar els motius del seu vot en contra en els pressupostos 2021, els quals s’han aprovat únicament per part de l’equip de govern.

PUBLICITAT

Els anticapilistes, els quals han estat l’única formació que ha presentat al·legacions, creuen que s’ha de contractar més personal que es dediqui al servei a les persones i, a la vegada, donar oxigen un departament de Recursos Humans que pateix desbordament.

En clau de valoració de l’equador de la legislatura, la portaveu de la CUP, Ester Huguet, va parlar de les desavinences que existeixen entre l’equip de govern format per Junts per Valls i ERC-Compromís per Valls

D’altra banda, els cupaires també demanen que es doni sortida a projectes de ciutat com la intervenció als Torrents, el Centre Cívic, la nova seu de la Policia Local, l’Escola Municipal de Música o la Fundació Vilaniu.

PUBLICITAT